ORIENTUJEME SA V ŠKOLSKOM MANAŽMENTE? - HAŠKOVÁ, Alena (Journal of Technology and Information Education, 2018)
Recenzia publikácie Márie Pisoňovej a kol. Školský manažment: terminologický a výkladový slovník, Bratislava, Wolters Kluwer s.r.o., 2017, 167 s., ISBN 978-80-8168-660-3. Publikácie z oblasti školského manažmentu nie sú frekventovaným javom na knižnom trhu rovnako na Slovensku ako aj v Čechách. Autorka recenzie predstavuje terminologický a výkladový slovník, na príprave ktorého sa podieľal 30-členný slovensko-český autorský kolektív a ktorý je špecificky určený pre učiteľov, resp.  študentov učiteľských študijných programov.
Keywords: Recenzia; školský manažment; tezaurus hesiel; výučbový materiál pre učiteľov; pregraduálna príprava učiteľov; kontinuálne vzdelávanie vedúcich pedagogických zamestnancov.