INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU UČITELSTVÍ PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY - HONZÍKOVÁ, Jarmila; SOVOVÁ, Pavla (Journal of Technology and Information Education, 2013)
Předložená teoretická studie shrnuje dosavadní poznatky z realizace kombinované formy studia a předkládá řešení pro konkrétní využití nově vzniklé metodiky ověřování profesní připravenosti studentů kombinovaného studia oboru Učitelství pro mateřské školy na Západočeské univerzitě v Plzni, Fakultě pedagogické v oboru pracovní výchova.
Keywords: studium Učitelství pro MŠ; kombinované studium; Západočeská univerzita v Plzni