KONSTRUKČNÍ STAVEBNICE II VE VÝUCE OBECNĚ TECHNICKÉHO PŘEDMĚTU - MINARČÍK, Josef; HAVELKA, Martin (Journal of Technology and Information Education, 2012)
Příspěvek je zaměřen na přípravu realizace projektu FRVŠ, který je řešen v období od 1. 3. 2012 do 28. 2. 2013. a je zaměřen na inovaci povinně volitelného předmětu Speciálně didaktické praktikum II.
Keywords: stavebnice; projekt; LEGO NXT