JAK NA VYUKOVY MATERIAL NA WEBU - KUBRICKY, Jan (Journal of Technology and Information Education, 2012)
Obsah prispevku je venovan tvorbe vyukovych materialu na webu z pohledu ucitele. Jsou diskutovany temata vhodne koncepce pri stanoveni cilu, obsahu a technickeho reseni. Autor se dale zabyva metodikou tvorby obsahu, respektive vyslovenim zakladnich pravidel tvorby vyukovych materialu na webu vychazejicich z didaktickych zasad.
Keywords: vyukovy material; tvorba; web