PROJEKT MODERNIZÁCIA VZDELÁVACIEHO PROCESU NA SLOVENSKU - KORMANEC, Vladimír (Journal of Technology and Information Education, 2012)
Článok sa zaoberá aktuálne prebiehajúcim projektom Modernizácia vzdelávacieho procesu na Slovensku. Pojednáva o doterajšom priebehu modernizácie a odhaľuje jednotlivé etapy projektu. Článok zachytáva hlavné zložky projektu ako účel projektu, jeho praktickú využiteľnosť a prínos pre súčasné vzdelávanie.
Keywords: modernizácia vzdelávacieho procesu; digitálna gramotnosť; Informačné a komunikačné technológie