PROJEKT MODERNIZACIA VZDELAVACIEHO PROCESU NA SLOVENSKU - KORMANEC, Vladimir (Journal of Technology and Information Education, 2012)
Clanok sa zaobera aktualne prebiehajucim projektom Modernizacia vzdelavacieho procesu na Slovensku. Pojednava o doterajsom priebehu modernizacie a odhaluje jednotlive etapy projektu. Clanok zachytava hlavne zlozky projektu ako ucel projektu, jeho prakticku vyuzitelnost a prinos pre sucasne vzdelavanie.
Keywords: modernizacia vzdelavacieho procesu; digitalna gramotnost; Informacne a komunikacne technologie