PROJEKTOVÁ VÝUKA A ASPEKTY TVOŘIVOSTI V EDUKAČNÍM PROCESU - ZUKERSTEIN, Jaroslav (Journal of Technology and Information Education, 2012)
NOVOTNÝ, J. Projektová výuka a aspekty tvořivosti v edukačním procesu. 1. vydání. Ústí nad Labem: Univerzita J. E. Purkyně, 2012. 116 s. ISBN 978-80-7414-431-8.