REFLEXE SEBEHODNOTÍCÍCH PROCESŮ V TECHNICKÉ VÝCHOVĚ V PROSTŘEDÍ ČESKÉ PRIMÁRNÍ ŠKOLY - STOLINSKÁ, Dominika; NAKLÁDALOVÁ, Pavlína (Journal of Technology and Information Education, 2011)
Článek předkládá dílčí výstupy behaviorální metody analýzy vyučovacího procesu v technické výchově na primární škole. Pozornost je věnována způsobům hodnocení žákovy aktivity se snahou o postupnou transformaci pasivního přijetí učitelova zhodnocení výsledku k aktivnímu spolupodílení se na procesu hodnocení až k samostatnému sebehodnocení žáka.
Keywords: sebehodnocení; primární škola; technická výchova; analýza vyučovacího procesu