NOVÉ TECHNOLOGIE VE VZDĚLÁVÁNÍ - DOSTÁL (editor), Jiří (Journal of Technology and Information Education, 2011)
Publikace obsahuje příspěvky účastníků vědecko-odborné konference Nové technologie ve vzdělávání : vzdělávací software a interaktivní tabule, konané pod záštitou děkanky Pedagogické fakulty UP prof. PaedDr. Libuše Ludíkové, CSc., 15. - 17. 11. 2011 na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci.