POČÍTAČOVÁ GRAFIKA A AKO FUNGUJÚ VECI VO SVETE OKOLO NÁS - BERNÁT, Milan; BERNÁTOVÁ, Renáta (Journal of Technology and Information Education, 2011)
Príspevok prezentuje základné aspekty tvorby Java appletov a Flash animácií a ich aplikáciu vo výučbe prírodovedných a technických predmetov. Autori v príspevku prezentujú aj vlastnú tvorbu appletov, ktorú aplikovali vo výučbe technických a prírodovedných predmetov a ktorá umožňuje prezentovať didaktické i odborné majstrovstvo vyučujúceho.
Keywords: počítač; výučba technických a prírodovedných predmetov