ROZVÍJANIE MEDZIPREDMETOVÝCH VZŤAHOV POMOCOU NÁSTROJOV IKT - PAĽOVÁ, Dana; HUDÁKOVÁ, Dáša (Journal of Technology and Information Education, 2010)
V rámci príspevku prezentujeme naše skúsenosti s transformáciou teoretických vedomostí študentov z oblasti finančnej matematiky do praktických skúseností s využitím nástrojov IKT.
Keywords: vzdelávanie; nástroje IKT; finančná matematika