INOVÁCIA FYZIKÁLNEHO VZDELÁVANIA NA TECHNICKEJ UNIVERZITE VO ZVOLENE - KRIŠŤÁK, Ľuboš; NĚMEC, Miroslav (Journal of Technology and Information Education, 2010)
Článok sa zaoberá inovatívnymi metódami vzdelávania vo fyzikálnych predmetoch a pedagogickým výskumom, ktorý sme uskutočnili na Drevárskej fakulte Technickej univerzity vo Zvolene, kde sme zisťovali vplyv inovatívnych didaktických metód na výsledky študentov v predmete Fyzika. V závere sumarizujeme výsledky tohto výskumu.
Keywords: Technická univerzita; technické vzdelávanie; fyzika; vyučovanie; IKT