OBLASTI APLIKACE A VYUKOVE FUNKCE WEBCASTINGOVYCH SYSTEMU - NOVAK, Milan (Journal of Technology and Information Education, 2010)
Clanek predklada moznosti aplikace webcastingovych systemu v ramci rozsahleho vyukoveho prostredi. Duraz je predevsim kladen na soucasne trendy v podobe individualizace uceni a tim i hledani novych pedagogickych metod. Jednou z moznosti je vyuziti novych technologii jakymi jsou napr. webcastingove systemy.
Keywords: webcasting; vzdelavani; vyukove funkce; video; vyukovy objekt; vzdelavaci system