INTEGRÁCIA INTERAKTIVNYCH FLASH ANIMÁCIÍ A JAVA APPLETOV DO LMS MOODLE - MAGDIN, Martin (Journal of Technology and Information Education, 2010)
V príspevku sa zameriavame na efektívne a jednoduché riešenie problému, ktorým je možnosť integrácie interaktívnych flash animácií a JAVA appletov do LMS MOODLE. Vytvorili sme preto aplikáciu generujúcu príslušný HTML kód, ktorý je potrebný pre správne zobrazovanie súborov v LMS MOODLE.
Keywords: LMS MOODLE; interaktivita; flash animácie; JAVA applet; aplikácia FlashGen