KOMPETENCE VE VZDĚLÁVÁNÍ - KUBRICKÝ, Jan (Journal of Technology and Information Education, 2010)
VETEŠKA, J., TURECKIOVÁ, M. Kompetence ve vzdělávání. 1. vyd. Praha : Grada, 2008. 160 s. ISBN 978-80-247-1770-8.