INTERAKTIVNI TABULE VE VYUCE - DOSTAL, Jiri (Journal of Technology and Information Education, 2009)
Clanek pojednava o vyuzivani interaktivnich tabuli a interaktivnim vzdelavani - vyucovani a uceni v informacnim veku. Interaktivni tabule jsou v mnoha skolach uzivany jako alternativa k tradicnim bilym tabulim nebo flipchartum. Umoznuji ucitelum snadno a rychle vytvorit uzpusobene vyukove objekty z rady existujiciho obsahu a adaptovat je k realnym potrebam hodiny.
Keywords: interaktivni tabule; vzdelavani; vyucovani