MOTIVACNE-STIMULACNI FUNKCE YYUKOVYCH WWW STRANEK - KUBRICKY, Jan; NEUMANN, Karel (Journal of Technology and Information Education, 2009)
Prispevek se zabyva motivacne-stimulacni funkci vyukovych www stranek, a je doplnen o zjisteni a zavery dotaznikoveho setreni v uvedene problematice na Stredni prumyslove skole strojnicke.
Keywords: vyukove www stranky; technicky vyukovy prostredek; ICT kompetence