MOZNOSTI VYUCBY TECHNICKYCH PREDMETOV POMOCOU VIRTUALNYCH MERACICH SYSTEMOV A INTERNETU - GUTTEN, Miroslav; KORENCIAK, Daniel (Journal of Technology and Information Education, 2009)
Laboratorne meranie cez internet je jednym z progresivnych vyucovani, ktore je mozne zaviest na kazdom prirodovednom ci technickom predmete, ako je napr. fyzika, elektrotechnika, meranie apod. Je vsak potrebne, aby taketo merania boli len doplnujucim prostriedkom pre zlepsenie vyucby riadneho vyucovania. Laboratorne merania cez internet maju vyucovany predmet zatraktivnit a pokial mozno znizit pripadny velky uvazok vyucujuceho.
Keywords: internet; pristroj; virtualny; meraci system; meranie; LabVIEW